Dos Membres de JSC a la nova estructura de JSIB

lunes, 1 de diciembre de 2008


Nova executiva de JSIB amb la companya Mamen Nombela Ovalle (jersei taronja i a l'esquerra de'n Xisco Dalmau) com a nova Secretària de Comunicació de JSIB .


El passat dia trenta de novembre es va clausurar el tretzè Congres de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears. A aquest Congrés, es va demostrar la capacitat de la nostra organització per arribar a acords i per ser capaços de mirar cap endavant amb il·lusió, ganes i amb unes perspectives de futur immillorables. Això ho evidencià el setanta-set per cent dels vots amb que es va aprovar la gestió de la anterior executiva, a la qual, recordem, va fer una feina immillorable la nostra companya Silvia Cano Juan a la Secretaria d'Igualtat; i la reelecció del company Xisco Dalmau com a Secretari General de JSIB amb una àmplia majoria.

Joventuts Socialistes de Calvià volem felicitar a l'anterior executiva de JSIB pel treball ben fet tant a nivell autonòmic com pel que fa a la relació amb Calvià i el seu recolzament cada vegada que els hem necessitat. No obstant, ara és el moment de mirar cap al futur de JSIB i començar a treballar amb el nou equip que ha sorgit d'aquest congrés amb la satisfacció de que dos membres de Joventuts Socialistes de Calvià treballaran al grup de persones que conforma aquesta nova etapa.

A JSC estem l'enhorabona per la elecció de Mamen Nombela Ovalle com a Secretaria de Comunicació de JSIB. Mamen, estudiant de Enginyeria Superior a la UIB, ha fet i fa un gran treball a JSC. De ben segur que el seguirà fent amb nosaltres i que també el farà amb la nova executiva que presideix Xisco Dalmau. Enhorabona Mamen! Te desitjam lo millor!.


Des de JSC també volem donar l'enhorabona a David Gómez Cejudo, nou president de la Comissió Revisora de Comptes i de Garanties de JSIB. David està llicenciat en Filosofia per la UIB i és Expert Universitari en Anàlisi Psicosocial de Violència de Gènere (UIB). Enhorabona David!.

La satisfacció de Joventuts Socialistes de Calvià, és, sense cap dubte, enorme, ja que la confiança dipositada als nostres membres evidencia que hem fet el treball ben fet i que JSC, mereix sense dubte, tenir representació a l'estructura de l'òrgan més important que té la nostra organització a nivell autonòmic, JSIB. Per tot això, enhorabona a tots i totes pel treball que hem realitzat. Enhorabona anticipada a totes i tots pel bon treball que segur realitzarem i realitzaran els nostres companys i per suposat, enhorabona JSC.

Buscar en este blog